Vedat Tosun, Yazıcıoğlu Ailesine Başsağlığı Diledi

0
301

vedat tosun1Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun, Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkanı Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun annesi Fidan Yazıcıoğlu’nun vefatı nedeniyle yazılı bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Anne Yazıcıoğlu’nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrendiğini belirten Tosun; “Vatan aşkı maya gibidir sütü bozuklarda tutmaz sözüyle, özünde hissettiği vatan sevgisini hayatının her evresinde yaşayan, sevgiliye yazılmış bir mektup kadar saf ve temiz, bir o kadar da sevdalı bir ifadeyle; “Bir kar tanesi olsam Mekke’ye düşmek isterdim!” diyecek kadar manevi dünyası zengin, ardında milyonların dualarını gönül heybesine doldurarak, onurlu duruşunu miras bırakırcasına sonsuzluğun sahibine ulaşan, ülkemiz siyasetinde, ilkeli bir duruşun sembol isimlerinden biri olarak haklı bir yer edinen, Büyük Birlik Partisi (BBP) eski Genel Başkanı, Rahmetli  Muhsin Yazıcıoğlu’nun muhterem anneleri Fidan Yazıcıoğlu’nun hakkın rahmetine kavuştuğunu teessürle öğrenmiş bulunmaktayım.

Bu vesileyle merhumeye Allah’tan rahmet, Ailesine, Büyük Birlik Partisi camiasına ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum! Mekânı Cennet olsun” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here