Belediye Temizlik Ekipleri Yaşlı ve Engellilere de Hizmet Veriyor

0
58

bld-temizlik timi1İskenderun Belediyesi, şehrimizde bulunan ibadethane ve okul temizliği çalışmalarının ardından yeni bir hizmet için atağa kalktı. Belediye yetkilileri, engelli ve yaşlı vatandaşların evine de temizlik hizmeti götürüleceğini kaydetti.

Temizlikte sınır tanımadıklarını söyleyen İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük; “Vatandaşlarımızın uygulamadan memnun olduklarını görmek bizi teşvik ediyor. Cami, Cem Evi, Kilise ve okullardan sonra özellikle engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın evlerinin temizliğini de Belediye Temizlik ekiplerimiz yapıyor. Evini temizleyemeyecek durumda olanlara öncelik veriyoruz. Önümüzdeki günlerde 2 aracımızı Temizlik Timi olarak hizmete sokacağız. Böylelikle hizmetimize ivedilik kazandıracağız. Daha çok vatandaşımıza ulaşmış olacağız” dedi.

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, güçten düşen yaşlı vatandaşlar ile fiziksel koşullar nedeniyle temizlik yapamayan engellilerin talepleri doğrultusunda Modern Evler, Denizciler ve İsmet İnönü Mahallelerinde vatandaşların evlerinin temizlik çalışmalarını sürdürüyorlar.

Ekiplere başvuruda bulunan yaşlı ve yürümekte zorluk yaşayan bir vatandaşımız duygularını ifade ederken; “Çok yaşlandım ve kimsem yok. Evimde temizlik yapamaz oldum. Temizlikçi tutacak maddi gücüm de yok. Komşum vasıtasıyla İskenderun Belediyesine haber gönderdim. Ertesi gün 3 tane temizlik görevlisi evime geldiler ve evimi tertemiz yaptılar. Allah herkesten razı olsun. Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e çok teşekkür ediyorum. Bizleri düşünerek böylesine bir hizmeti yaptığı için” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here