Vali Masatlı Yerinde İncelemelerde Bulundu

0
14

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, meteorolojinin turuncu alarmı ile birlikte İskenderun İlçesinde yaşanan şiddetli yağış ve lodosa bağlı olarak deniz suyunda yükselme sonucu oluşan su baskınları bölgesini inceledi.

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yla birlikte yerinde takip etiklerini AFAD ekipleriyle birlikte Vali Mustafa Masatlı çizmelerini giyerek Cumhuriyet Meydanında suların içerisinden geçerek bölgeyi gezdi.

İskenderun’da yaşanan su taşkınlarından sonra yürütülen çalışmaları, vali, kaymakam, belediye başkanı ile birlikte takip ettiklerini belirten Milletvekili Nermin Yıldırım Kara da; “Yağışların giderek yoğunlaşacağı bir mevsime girerken, benzeri bir felaketin yaşanmaması için tüm önlemlerin alınmasını temenni ve talep ediyoruz” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Eyigün İskenderun’da

Öte yandan, kente gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün de, İlçe Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Milletvekili Abdulkadir Özel ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte şiddetli yoğun yağış ve lodos nedeniyle büyük hasar gören Sahil Bandında incelemelerde bulundu, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Yalçın Eyigün, Vali Masatlı, Kaymakam Demiryürek ve bölge milletvekilleri Kaymakamlık Binasında bir araya gelerek şiddetli yoğun yağış ve lodos etkisiyle yaşanan su baskınlarının oluşturduğu olumsuz etkilerin giderilmesi noktasında istişarelerde bulundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here