Uyuşturucu Tacirlerine Bir Darbe Daha

0
54

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü ile İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğünce uyuşturucu satıcılarına yönelik başlatılan ve uzun süredir devam eden çalışmalar dün sabah saatlerinde operasyonla sonuçlandı. Özel harekâtın da katıldığı 150 polis memurunun görev aldığı uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığının koordinasyonunda, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla mücadele ekipleri ve Özel harekât birimlerinin teknik, fiziki takip sonucu belirlenen tepe mahallelerinde dokuz şüpheli adrese sabahın erken saatlerinde eş zamanlı baskın yapıldı.

Tepe mahallelerdeki operasyonlarda özel harekât ve polis çevre güvenliğini aldığı evlere kontrollü bir şekilde baskın gerçekleştirdi. 150 polisin katıldığı operasyonda daha önceden takibi yapılan on kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gerçekleştirilen operasyonda takibe alınan şüphelilerle birlikte çeşitli suç unsurları deliller de ele geçirildi.

Operasyonla ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü bildirilirken, örgütlü olarak suça karışanlar ile uyuşturucu tacirlerine yönelik mücadelenin aralıksız süreceği kaydedildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here