Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yarın Kutlanacak

0
74

ulusal egemenlik1Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 95. yıldönümü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, etkinliklerle kutlanacak.

Bugünden başlayacak olan etkinlikler kapsamında, bugün yine bir 23 Nisan ritüeli gerçekleştirilecek. İskenderun Kaymakamlık makamına bir süreliğine bir öğrenci oturacak.

23 Nisan Perşembe günü saat 08.30’da da Atatürk Anıt Alanına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunulmasıyla başlayacak olan tören ise, saygı duruşu ve Şanlı Türk Bayrağımızın göndere çekilmesi eşliğinde İstiklal Marşımız okunacak.

Törende daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, günü anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapacak. Şiirlerin de okunacağı törende, sırasıyla Modern Dans Gösterisi, Step Gösterisi, Halk Oyunları gösterisi sergilenecek.

Anaokulları, İlkokullar ve Ortaokullar bayram günü kendi bünyelerinde velilerinde katılımlarıyla çocuk oyunları şenlik programlarını düzenleyecek. Yapılan programın içeriği okul kutlama komisyonu tarafından kontrol edilerek organize edilecek. Okul İdareleri ve kutlama komisyonu programın gerçekleştirilmesinden sorumlu olacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ayrıca geçtiğimiz haftalar içerisinde Belediye Spor Kompleksinde, Egemenlik Kupası futbol, basketbol, voleybol ve masa tenisi turnuvaları da gerçekleştirildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here