Turuncu-Mavi Özlemi Sona Eriyor

0
50

Önümüzdeki Pazar günü Aksaray deplasmanına gidecek olan Turuncu-Mavili ekip, İkinci Yarı hazırlıklarının yanı sıra transfer çalışmalarına da devam ediyor. Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Adana 1954 FK maçında Furkan’ın attığı gol sonrasında duygulanarak yaptığı açıklamasında Tesisleşme ve Antrenman Sahaları konularını gündeme yeniden getirdi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, ikinci yarı hazırlıklarına Antalya kampı ile devam ediyor. Önümüzdeki Pazar günü Aksaray deplasmanına gidecek olan Turuncu-Mavili ekipte hazırlıklarının yanı sıra transfer çalışmaları da devam ediyor. Kulüp son olarak, Ankara Keçiörengücü’nden sol bek Turan Tuzlacik ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı.

Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor, ikinci yarının hazırlıklarında Antalya Kampının sonuna geldi. Kamp programı çerçevesinde önceki gün Adana 1954 FK ile hazırlık maçı yapan temsilcimiz bu maçtan galibiyetle ayrılırken, mücadelede gol atan Furkan, kulüp başkanının gündemine oturdu.

Maçın ardından açıklama yapan Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Furkan’ı Durmuş Çolak’a benzeterek; “Adana 1954 FK maçında Furkan’ın attığı golü görünce çok duygulandım ve aklıma yine hazırlık döneminde Durmuş Çolak’ın Kayseri’ye attığı gol aklıma geldi. Ve o golden sonra ilk önce İskenderunspor A Takımı, sonra Ankaragücü daha sonra Fenerbahçe’ye transfer oldu ve İskenderun şehri çok gururlandı.

İnşallah Furkan’da bunu başaracak ve onun gibi nice memleket çocuklarını İskenderunspor’da profesyonel olup üst liglere çıkacaklardır. Ama burada en hassas konu tesisleşme ve sahalardır” şeklinde konuştu.

Konu Profesyonel Bir Ortamda Gündeme Gelmeli

Futbol Şehri olarak nitelendirdiği İskenderun’da ele avuca gelen antrenman sahalarının bile olmamasını yine gündeme getiren Başkan Bolat, gençlerin yetişebilmesi için tesisleşmeye ve futbol sahalarının yapılması gerektiğine işaret etti. Bolat; “Benim hala aklım almıyor ki Futbol Şehri olan, bu kadar yetenekli futbolcusu ve birbirinden kıymetli bu kadar hocası olan bu şehrin hala sahaları yok!

Bence artık bu konunun daha profesyonel bir ortamda gündeme gelmesi lazımdır. Depremi yaşamış bu gençleri ancak Yeni Futbol Sahaları yaparak sevindirebiliriz. Saygılarımla!” diyerek konunun önemine değindi.

Öte yandan, İskenderunspor transfer çalışmaları kapsamında Ankara Keçiörengücü’nden sol bek Turan Tuzlacik ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Kulübümüz, Ankara Keçiörengücü’nden sol bek Turan Tuzlacik ile 1.5 yıllık anlaşma sağlamıştır. Anlaşmanın hem oyuncumuza hem kulübümüze hayırlı olmasını dileriz” ifadelerine yer verildi.

Pazar günü Aksaray Deplasmanında Puan Arayacak

Turuncu-Mavililer, ligin ikinci yarısının ilk haftasında ise Pazar günü Aksaray deplasmanında puan arayacak. Motolüx 68 Aksaray Belediyespor ile İskenderunspor arasında oynanacak olan lig ücadelesi Dağılgan Stadında saat 14.00’te başlayacak. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here