Türkiye Futbol Tarihinde Bir İlk

0
303

Arsuz Karaağaçspor, Hisarspor Karşılaşmasını 4 Bayan Hakem Yönetti

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta yer alan temsilcilerimizden Arsuz Karaağaçspor ile 1970 Hisarspor arasında oynanan ve ev sahibi takımın 3-1 kazandığı müsabakayı yöneten hakemlerin 4 tanesi de bayan olunca, Türkiye Futbol Tarihinde bir ilk gerçekleşmiş oldu.

Karşılaşmayı Adana Bölgesinden Sevgi Günel, yardımcıları da Mersin Bölgesinden Perihan Ece ile Osmaniye Bölgesinden Necla Çiçek olurken, 4. hakem olarak da yine Mersin Bölgesinden Deniz Eker görev yaptı.

Bayanların da yoğun ilgi gösterdiği müsabaka öncesinde, Arsuz Karaağaçspor Kulüp Başkanı Nevzat İnan, yönetici Rızkullah Yılmaz ile bayan taraftarlar adına Kevser Yılmaz, maçın hakemleri Sevgi Günel, yardımcıları Perihan Ece ve Necla Çiçek, 4. Hakem Deniz Eker ile her iki takım kaptanlarına çiçek takdim ettiler.

Karaağaç Spor Kompleksinde yapılan karşılaşmada Turuncu-Beyazlı temsilcimiz Arsuz Karaağaçspor’un gollerini 30. dakikada Anıl Şamioğlu, 48. dakikada Gökhan Açıkgöz, 63. dakikada Özkan Yılmaz atarken, 1970 Hisarspor’un tek golünü 15. dakikada penaltıdan Murat Balçın kaydetti.