Türkiye 2’cisi Haltercilerden Başkan Altan’a Ziyaret

0
116

halter ziyaret1Gençler Halter Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye 2’cisi olan Payas Belediyespor 1975 Halter Takımı ve Kulüp Yöneticileri Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ı makamında ziyaret ederek, başarılarını paylaştılar ve ikincilik kupasını başkan takdim ettiler.

8-11 Mayıs tarihlerinde Isparta’da yapılan Gençler Halter Türkiye Şampiyonasına katılan Payas Belediyespor 1975 Halter Takımı; 1 altın, 2 gümüş, 1 bronz madalya alarak takım halinde Türkiye 2.si oldular. Elde edilen başarıyı kendilerine desteklerini esirgeyeme Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ile paylaşan Halter takımı, ikincilik kupasını Belediye Başkanı Altan’a verdiler.

Elde edilen başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Altan; “Başarıyı herkesle paylaşmak gibi bir sorumluluğumuz var. Başarıyı herkes sahiplenir, fakat başarısızlık hep başkalarına yüklenir. Ben genç kardeşlerimle gurur duyuyorum. Artık bu gençlerimizden Avrupa’da ve olimpiyatlarda birincilik bekliyoruz. Kadir Mevla’m emeklerinizi boşa çıkarmasın” dedi.

halter ziyaret2

Payas Belediyespor 1975 Kulüp yöneticilerinden Mehmet Baştuğ ise;“Belediye başkanı olarak bize verdiğiniz sözlerinizi nasıl yerine getirdiyseniz biz de size verdiğimiz sözleri yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Türkiye’de yapılan tüm şampiyonlarda hep dereceye giriyoruz. Avrupa’da dereceler alır hale geldik. 20-28 Haziran’da Rusya’da yapılacak olan Dünya Gençler Halter Şampiyonası’na 3 sporcumuzu yollayacağız. Oradan da inşallah derece veya derecelerle dönecektir gençlerimiz. Bizlere verdiğiniz destekten ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Altan, ziyaret sonrasında sporcularla ve yöneticilerle hatıra fotoğrafı da çektirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here