Tosyalı; “Gece-Gündüz Demeden Çalışacağız!”

0
60

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, mahalle mitinglerinde coşku ve heyecanla karşılanıyor. Dumlupınar, Muradiye, Pınarbaşı ve ardından Cırtıman ortak mitinginde, coşkulu kalabalık Tosyalı’yı bağrına bastı. Mitinglere Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel de iştirak etti.

Mitingde konuşan Milletvekili Özel, 31 Mart’ın Hatay için milat olacağını belirterek; “Haydi Hatay! Haydi İskenderun! Meydanları saran bu coşku ile Mührü Gönül Belediyeciliğine vuralım. Allah’ın izniyle inşallah bu seçimde tarihi zaferle Cumhur İttifakını Hatay’da tesis ederek halkımıza gereken önem ve hassasiyeti gösterip hizmetlerle bütünleştireceğiz. Fatih Tosyalı Başkanımız çok dürüst, güvenilir ve güzel bir insan. Şimdiden projeleri hazırlatıyor. Yapamayacağı işe girişmiyor. Memleketine sadık, hizmet etmeye yeminli bir belediye başkanı seçiyoruz” diye konuştu.

Daha sonra söz alan Tosyalı ise bölgenin belli başlı mevcut sorunlarının tamamının ortadan kalkacağını kaydetti. İskenderun’a hak ettiği hizmetler için gece gündüz demeden çalışacağının sözünü de veren Tosyalı, bu seçimi çok iyi bir netice ile bitirerek hükümet işbirliğiyle İskenderun’u şaha kaldıracaklarını belirtti.

Sloganlarla konuşmasını sürdüren ve İskenderun’a dair hedeflerini aktaran Tosyalı; “Emin olun İskenderun’a bu güne kadar görmediği ve arzuladığı tüm hizmetleri tek-tek kazandıracağız. Bunun için iri ve diri olacağız, kızmadan, kırılmadan Cumhur İttifakı teşkilatlarına yakışır bir şekilde seçimden zaferle çıkacağız. Ben şimdiden göstereceğiniz tüm emek ve gayretler için herkese yürekten teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here