Belen’de Cumhur İttifakının Açık Hava Toplantıları Devam Ediyor

0
57

Hatay ve 15 ilçesinde kıyasıya rekabet ile devam eden seçim çalışmalarında artık son haftaya girildi. 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan ‘Mahalli idareler Seçimi’ yani halk dilinde yerel seçimler için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Cumhur İttifakının Belen İlçe Başkanlıkları ve Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül’ün de katılımıyla mahallelerde düzenlenen açık hava toplantıları miting edasıyla devam ediyor.

Belen’in her köşesinde varlığını hissettiren İttifak Adayı Gül, Çerçikaya Mahallesinden Kıcı Mahallesine, Atik Mahallesinden Bakras Mahallesine kadar vatandaşlara ulaşmaya çalıştıklarını belirtti.

Vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözümcül yaklaşımlarda bulunduklarını kaydeden Gül; “Gittiğimiz her yerde Güleryüz ve samimiyet ile karşılanıyoruz. Vatandaşlarımızın kafasında soru işaretleri var. İster istemez bu tür şeyler olacak. Biz bu soru işaretlerinin cevabı olmaya geliyoruz. İnşallah seçildiğim zaman sadece cumhur ittifakının değil tüm Belen’in belediye başkanı olacağım” dedi.

Bölgenin istihdamda can damarı olan Asaş Filtre Fabrikasındaki emekçileri de ziyaret eden İbrahim Gül fabrika çalışanları ile görüştü. İşçilerin karavanalarına ortak olarak, sıkıntılarını dinleyen Gül, ziyaretlerinin ardından seçim koordinasyon merkezindeki toplantıya katıldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here