‘Titan’s Fitness Gym’ Zinde Tutmak İçin Sizleri Çağırıyor!

0
991

Geçtiğimiz günlerde İskenderunluların hizmetine gören ‘Titan’s Fitness Gym’ Spor Salonu, farklı spor çeşitleriyle sporseverleri bekliyor.

Nadir Kıran, Taylan Kıran, Kamil Özbülbül ve Atiye Sert ortaklığında hizmete giren 600 m2’lik salonda, kardiyo, fitness, kickbox ve zumba gibi farklı branşlarda, farklı spor aletleriyle spor yapmak mümkün.

Yeni açılan salonların tüm İskenderunluları beklediklerini, sporun insan hayatında birçok şeyi değiştireceğini söyleyen Titan’s Fitness Gym Spor Salonu ortaklarından Nadir Kıran, özellikle gençleri kötü alışkanlardan uzak tutmanın en iyi yolunun onları spora teşvik etmek olduğunu kaydetti.

Her yaş grubuna hitap ettiklerini kaydeden Nadir Kıran; “Dört ortakla birlikte İskenderunlularımızın hizmetine sunduğumuz salonumuz, 600 metrekare üzerine kurulmuş büyük bir salon.  Salonumuzda kardiyo aletlerimiz var. Alanında başarılı hocalarımız tarafından kick-boks derslerimiz, fitness derslerimiz, zumba derslerimiz veriliyor.

Spor, Çocuklarımızı Kötü Alışkanlıklarda Uzak Tutar

Özellikle çocuklar üzerinde sporun çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. Küçük yaştan, insanların spora yönlendirilmesi gerektiği inancındayım. Ben de çok küçük yaşlarda spora başladım. Spor ile beraber çocuklarımızı, gençlerimizi sigara, alkol gibi hatta daha kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışıyoruz.

Salonumuzu genç, yaşlı herkese açmak istiyoruz, bu yüzden fiyatlarımızı herkesin ulaşabileceği seviye çektik ve her yaş grubuna ulaşmaya çalışıyoruz. Kime dokunabilirsek, onun hayatını değiştirebileceğimize inanıyorum. Özellikle çocuklara, sporu ne kadar sevdirebilirsek, o kadar iyi bir iş yapmış olacağız. Bir genci bile kötü alışkanlıklardan uzaklaştırabilirsek bunun bir kazanç olacağını düşünüyorum, o kişiyi kazanmış sayıyorum” dedi.

Salon Kültürünü Alıştırmak Lazım!

İnsanları salon sporu kültürüne alıştırmak gerektiğini de ifade eden Kıran; “İnsanlarımızı salon kültürüne alıştırmamız gerekiyor. Türkiye’de yeni başladı aslında, fitness salon kültürü! Biz de bunun bir parçası olmaya çalışıyoruz. Umarım daha çok insan sporu sevecek ve daha düzgün, daha profesyonel spor yapmaya başlayacağız” diye konuştu.

Pandemi döneminde spor yapmanın öneminin daha da arttığını sözlerine ekleyen Kıran; “Koronavirüs döneminde sporun önemi daha da arttı. Spor insanın direncini arttıran bir etkinliktir. Uzmanlar da bunu öneriyor. Gün içinde 1 saat spor yapmak, insanın hayatında çok şey değiştirebiliyor. Vücut direncinizi arttırır, sağlığınızı olabildiğince üst seviyeye taşır.

Öte yandan pandemi döneminde biz salon olarak her türlü önlemi alıyoruz, insanların dokunduğu yerleri saat başı dezenfektan ile siliyoruz ve daha birçok önlem alıyoruz. Tabii herkesin önce kendini koruması gerekiyor” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Altun; “Spor Salonuna Gitmek Önemli!”

Salonda eğitim veren antrenörlerden İstanbulspor Akdeniz Bölge Sorumlusu Emre Altun da; “Spor koca bir dünya ve ben de bunun içerisinde futbol branşı ile ilgileniyorum. Özellikle genç yaşta futbolcularımız var. Çok büyük bir yanılgı var, küçük yaşta çocuklar kuvvet antrenmanı yapamaz diye! Aksine çok önemli! Bir kondisyonel beceriyi geliştirmek için, spor salonuna gitmek gerekli. Eklemlere dikkat ederek, doğru antrenman vererek çok küçük yaşta çocuklarda spor salonuna gidebilir. Özellikle yeni açılan Titan’s Spor Merkezini herkese öneriyorum. Ben de burada çalışıyorum, öğrencilerimi de olabildiğince buraya yönlendiriyorum” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here