Spor Haberlerinden Kısa-Kısa…

0
95

HBB Engelliler Basketbol Takımı Farklı Galip Geldi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Engelliler Basketbol Takımı, Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Bölgesel Ligi C Grubu maçında Adana Engelliler takımı ile karşılaştı. Geçtiğimiz Cumartesi günü Antakya Spor Salonunda oynanan mücadelede baştan sona üstün bir performans sergileyen Hataylı basketbolcular, karşılaşmadan 103-28 galip ayrıldı. Hatay Büyükşehir Belediyesi yöneticilerinin de yakından takip ettiği mücadeleyi büyük farkla kazanan engelli basketbolcular, galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade etti. Hatay Büyükşehir Belediyesporlu basketbolcular, 25 Kasım Pazar günü, Niğde deplasmanında galibiyet arayacak.

Kayraspor, Arsuz Umut Gençlikspor’u 5 Golle Geçti

2018-2019 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme U-15 Ligi D Grubunda mücadele eden İskenderun Kayraspor, Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksinde yapılan karşılaşmada grup lideri Arsuz Umut Gençlikspor’u 5-0 mağlup etti. İskenderun Kayraspor’un gollerini Samet Horoz (2), Furkan Kaya, Çağrı Güneş ile Furkan Kaya Azak attı.

Körfez İskenderunspor Hüseyin Türkmen ile Anlaştı

Hatay Amatör Küme Süper Liginde zirveye oynayan ekipler arasında yer alan Körfez İskenderunspor Teknik Direktör Hüseyin Türkmen ile anlaştı. Turuncu-Mavili ekip Körfez İskenderunspor Kulüp Başkanı Yücel Durna, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Yönetim kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda Teknik Direktör Hüseyin Türkmen ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladık” diye konuştu.

İskenderun Belediyespor U-19 Takımı Firesiz Lider

2018-2019 Futbol Sezonu Hatay 1. Amatör Küme U-19 Gençler Liginde mücadele eden İskenderun Belediyespor, İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada Arsuz Karaağaçspor’u 1-0 mağlup etti. Turuncu-Mavililerin golünü 42. dakikada Fırat Akagündüz attı. Alınan bu sonucun ardından İskenderun Belediyespor U-19 takımı sezon başından bu yana oynadığı 9 karşılaşmada 8 galibiyet 1 de beraberlik aldı. En yakın takipçilerine 7’şer puan fark atan İskenderun Belediyespor 25 puan ile B Grubunda lider durumda.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here