“Sizlere Her Zaman Destek Olacağız”

0
329

vali-iftar1Vali Topaca Dar Gelirli Vatandaşlarla İftarda Bir Araya Geldi…

Hatay Valisi Ercan Topaca’nın ev sahipliğinde ihtiyaç sahibi ailelere verilen iftar yemeği, İskenderun-Arsuz yolunda bulunan, İskenderun’un yeni mekânlarından, Besime Kireççi tarafından işletilen ‘Besime Mare’de düzenlendi. İftar yemeğine yaklaşık bin 200 kişi katıldı. Tosyalı Ailesi tarafından desteklenen iftar yemeğine İskenderun, Belen, Erzin, Dörtyol, Payas ilçelerinden belirlenen dar gelirli vatandaşlar otobüslerle getirildi.

vali-iskenderun iftar4

İftar yemeğine İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, çeşitli kurumların il müdürleri katıldı. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de ilerleyen saatlerde iftar yemeğine iştirak etti.

Tosyalı ailesinden anne Pervin Tosyalı, çocukları Fuat, Fatih ve Ayhan Tosyalı ve Dörtyollu bir aile ile birlikte oturan Hatay Valisi Ercan Topaca, yanına gelen ve derdini anlatan tüm vatandaşlarla teker-teker ilgilendi, ilgili müdürlere not aldırarak, sorunlarına çözüm bulunmasını istedi.

vali-iskenderun iftar2

İftardan Sonra Kuran’ı Kerim’den Ayetler Okundu

Hatay Valisi Ercan Topaca yaptığı konuşmada, Ramazan Ayının çok kutsal olduğunu, temelinde dayanışma ve yardımlaşmanın bulunduğunu belirterek, ihtiyaç sahiplerine mutlaka destek olunması gerektiğini belirtti. Topaca, Hataylı İşadamlarının her zaman yardımlaşma konusunda başarılı çalışmalar yaptığını belirterek; “Bu iftarın düzenlenmesinde katkı sağlayan hayırsever Tosyalı Ailesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.

Yemek sırasında 4 kez elektriklerin kesilmesi ayrı bir sürpriz oldu. Bu nedenle Elektrik Şirketi, yemek boyunca bir ekibini hazır olarak bekletti.

vali-iskenderun iftar3

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here