Siyah Çelenkle Protesto Edecekler!

0
72

isçeid açıklama (9)İsdemir Derneği Başkanı Bayram Özarslan; “Protesto Eylemine Katılım Olmazsa Eylemi Sonlandıracağız”

İsdemir Derneğinin, aybaşında İDÇ-Doğuş Kapı önünde başlattığı çadırlı eylem devam ediyor. Eylemlerinin, maddi manevi imkânları ölçüsünde devam edebileceğini kaydeden İsdemir Derneği Başkanı Bayram Özarslan, fabrika önüne ‘Siyah Çelenk Koyma-Protesto’ eylemi kararı aldıklarını duyurdu.

12 yıllık mağduriyetlerinin, hak gasplarının giderilmesi için eylemi başlattıklarını hatırlatan Özarslan, yarın yapacakları protesto eylemine yoğun katılım sağlanmaması halinde eylemi sonlandıracaklarını duyurdu.

Bu nedenle mağdur olan tüm çalışanları ve ailelerini gerçekleştirilecek eyleme destek vermeye çağıran Özarslan; “Çift çadırlı eylemimiz devam etmektedir ve derneğimizin maddi manevi imkânları ölçüsünde de devam edecektir. Yönetim kurulumuzca eylemimizin 23. günü olan bu Cumartesi saat 15.00’te eylem yerimiz İDÇ-Doğuş Kapı Önünde İsdemir A.Ş+Oyak+Çelik-İş ve Vakıf yönetimlerini protesto için fabrika önüne ‘Siyah Çelenk Koyma-Protesto’ eylemi kararı alınmıştır.

Bu eylemimize ‘Bende hissemin maddi karşılığı olan parayı İDÇ’den derhal istiyorum’ diyen tüm hissedarları ve aile yakınlarının katılımını istiyor ve bekliyoruz. Geçmişten bu güne kadar olduğu gibi yine aynı tarz, yani düşük miktarda hissedar katılımı olursa 23 gündür sürdürdüğümüz eylemimiz, maalesef o tarihte bitirilip, tüm hissedarlar İsdemir A.Ş.’nin insafına ve vicdanına bırakılacaktır.

Bu durumun oluşup hissedarların madden çok daha mağdur olmaması için; tekraren, bu güne kadar ki hak arama eylemlerine katılmayan tüm duyarsız, ‘yani armut piş ağzıma düş düşüncesindeki çoluk çocuğunun hakkını aramayan’ sözde insanlarımızı ‘tamamen bundan sorumlu olacaklarından’ uyarıyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here