Sevincimize Ortak Olun!

0
36

İskenderun FK Sportif Direktörü Güney Kanat, Hatay Milletvekilleri ile Belediye Başkanlarını da Maça Davet Etti…

misli.com 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderun Futbol Kulübü, Perşembe günü (yarın) oynayacağı Darıca Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Yusuf Tokaç nezaretinde aralıksız sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta sonunda zirve mücadelesi veren Nazilli Belediyespor’a 3-1 yenilerek kente eli boş dönen İskenderun Futbol Kulübü, hafta içi mesaisinde yarın İskenderun 5 Temmuz Stadında Darıca Gençlerbirliğini ağırlayacak.

Turuncu-Mavili ekipte, Darıca Gençlerbirliği maçı öncesinde cezalı futbolcu bulunmazken, Kaleci Ramazan Haklı’nın hafif sakatlığı ise sürüyor. Kaleci Ramazan Haklı’nın bu hafta forma giyip giymeyeceği maç saatinde netlik kazanacak.

Öte yandan İskenderun Futbol Kulübü Sportif Direktörü Güney Kanat, Darıca Gençlerbirliği maçı öncesinde yaptığı açıklamada, destek çağrısı yaptı. İlimiz Milletvekilleri ile çevre Belediye Başkanlarını da maç davet eden Kanat; “Takımımızı daha iyi yerlere taşıyabilmek için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Perşembe günü oynayacağımız Darıca Gençlerbirliği maçından galibiyetle ayrılmak hedeflemekteyiz. Hatay Milletvekillerimizi, Belediye Başkanlarımızı ve iş adamlarımızı yanımızda görmek istiyor ve sevincimize ortak olmalarını istiyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here