Hakan Kayın, Payasspor Camiasında Moralleri Yükseltti

0
243

misli.com 3. Lig 1. Grupta maddi açıdan zor günler geçiren ilimiz temsilcisi Payasspor’da Mart ayının ilk haftasında yapılacak olan kongrede Kulüp Başkanlığına iş adamı Hakan Kayın’ın gelecek olması futbolcular arasında doping havası yarattı.

Teknik heyet konusunu da önümüzdeki günlerde sonuçlandıracak olan Hakan Kayın idaresindeki yeni yönetim, futbolcuların ve kulübün sorunlarını gidermek için de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Mavi-Beyazlı ekip, Perşembe günü Payas İlçe Stadında yapılacak olan Fatsa Belediyespor müsabakası öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdürürken futbolcuların morallerinin yerinde olması dikkatlerden kaçmadı.

Sahaya Mutlu Sorunsuz Çıkmanızı Sağlayacağız

Öte yandan, yapılacak kongrenin ardından göreve gelecek olan Hakan Kayın idaresindeki yeni yönetim kurulu, Casmin Otel’de basın mensupları ve takımla bir araya gelerek, futbolculara ve teknik heyete moral verdi.

Prensipte anlaştıkları teknik heyet ve  futbolcuların hazır bulunduğu etkinlikte, açıklamalarda bulunan Başkan Hakan Kayın; “Yönetim kurulu olarak sizlerden hiç bir maddi beklentimiz yok. Tüm arkadaşlarımız kendi branşlarında kariyer sahibi insanlardır. Yönetim kurulu olarak imkanlarımız dahilinde, mutlu, inanmış ve sorunsuz olarak sahaya çıkmanızı sağlayacağız.

Sizlerin de bizlere inanarak takımımızı ligde bırakmak için var gücünüzle çalışacağınıza inanıyoruz. Payasspor büyük bir camiadır. İnşallah bu sezon ligde kalır ve gelecek sezonda da iyi bir  takım oluşturarak üst liglere çıkmak için mücadele ederiz” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here