Seri Galibiyet Hedefi!

0
44

payas belediyespor13Payas Belediyespor Tekirova Maçına Hazırlanıyor

Bu hafta sonu Kemer Tekirovaspor’u evinde konuk edecek olan Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını Teknik Direktör Can Güven öncülüğünde sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Halide Edip Adıvarspor maçının ardından bu haftayı da evinde geçirecek olan Payas Belediyespor, ligde galibiyet serisi yakalamak istiyor. Kendi saha ve seyircisi karşısında Kemer Tekirovaspor’u ağırlayacak olan Payas Belediyespor 1975 futbol takımımın Teknik Direktörü Can Güven, maç hazırlıklarının bugün yapacakları karşılaşma ile tamamlayacaklarını söylerken; “Ligde çok iyi bir hava yakaladık. Bu havayı olumlu yöne çevirerek, Kemer Tekirovaspor’u eli boş göndermek istiyoruz. Takım oyuncularım bu maça hazırlar. Takım oyuncularımı geçtiğimiz haftayı unutup artık önlerine bakmalarını istiyorum. Bu zorlu karşılaşmada her zaman olduğu gibi bu maçta da taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Bu zorlu ve uzun soluklu lig maratonunda bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz” dedi.

Teknik Direktör Güven, Kemer Tekirovaspor ile yapacakları karşılaşmanın 9 Kasım Pazar günü saat 13.30’da başlayacağını kaydederken, bu maçta tüm sporseverleri sahadaki yerlerini almalarını ve takımlarına sahip çıkmalarını beklediğini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here