Savaş, İskenderunlularla Gönül Sofrasında İftar Yaptı

0
86

büyükşehir iftar4Hatay Büyükşehir Belediye (BŞB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Mübarek Ramazan Ayında hemşerileriyle bir arada gönül sofralarında iftarlar yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ile birlikte Anıt Alanında İskenderunlu hemşerileriyle iftar vaktinde buluşan Başkan Savaş, vatandaşları selamladıktan sonra kazanların başına geçerek halka yemek dağıttı. Savaş, gerçekleşen iftar sonrasında hemşerilerinin sıkıntılarını da dinledi.

büyükşehir iftar (2)

Etkinlikler Büyük Beğeni Topladı

BŞB organizesinde gerçekleşen etkinlikler kapsamında orta oyunları, sergilenen eğlenceli mini gösteriler, izleyenleri hayretler içinde bırakan ateş şov, manevi huzur sunan semah gösterisi, harmandalı ve seymen oyunları ile Etiyopyalı Akrobasi Topluluğunun müthiş gösterileri ile İskenderunlular unutamayacakları anlara tanık oldu.

İskenderunlular ayrıca, tarihimizde derin bir iz bırakan Çanakkale Savaşları’nda ortaya koyduğu insanüstü güçle kahramanlaşan Seyit Onbaşı’nın canlandırılması esnasında duygularına hakim olamayıp ayağa kalkarak sahne performansını alkış yağmuruna tuttu.

büyükşehir iftar (1)

Yılın Belediye Başkanı Ödülü’nü Hemşerilerim Adına Aldım

Gecenin sonlarına doğru ‘Büyük Başkan’ anonsuyla sahneye davet edilen Başkan Savaş, yaptığı kısa konuşmasında; “Hizmet noktasında durmadan, yılmadan tüm zorluklara göğüs gererek kalplere ve gönüllere hitap ettik. Aldığım Yılın Belediye Başkanı ödülünü, şahsım adına değil hemşerilerimi temsilen aldım. Çünkü bu başarı hepimizin başarısı! İnsanların gönül gözüne girebilmek alınabilecek ödüllerin en kıymetlisidir. Herkese teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

İskenderun’daki etkinlikler, Başkan Savaş’ın İskenderunlu hemşerileri ile tuttuğu halay ve kendisine düzenlenen etkinlikler dolayısıyla teşekkür ederek sevgi gösterisinde bulunan vatandaşların hatıra fotoğrafları çektirmesiyle sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here