Protokol, Körfez İskenderunspor’un Maçına İlgi Gösterdi

0
277

körfez iskenderunspor (47)Taraftarların sevgi gösterilerinde bulunduğu İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, hakem ve futbolculara çiçek ikram etti. Karşılaşmayı, Başkan Dingil’in yanı sıra Kaymakam Hasan Özyiğit ile CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem de izledi…

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor’un, 24 Erzincanspor ile yaptığı karşılaşmaya protokol üyeleri oldukça ilgi gösterdi. 5 Temmuz Stadındaki mücadeleyi, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, TFF Hukuk Kurulu Üyesi Av. Cihan Önal, Körfez İskenderunsSpor Kulüp Başkanı Bekir Tufan, Kırıkhanspor Kulüp Başkanı Sait İlçin ve diğer bazı protokol üyeleri izledi.

körfez iskenderunspor (48)

Karşılaşma öncesinde İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, maçın hakemleri Emre Türkmen, Tolga Dede, İlker Ayten, 24 Erzincanspor adına takım kaptanı Burhan Coşkun ile Körfez İskenderunspor takım kaptanı Osman Yıldırgan’a çiçek ikram ederek başarılar diledi. Körfez İskenderunspor taraftarı da İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e sevgi gösterilerinde bulundu.

İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ile Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Körfez İskenderunspor Kulüp Başkanı Bekir Tufan ile bir araya gelerek takımın sorunları hakkında konuştular. Körfez İskenderunspor Kulübü adına Başkan Bekir Tufan, desteklerinden dolayı CHP Hatay Milletvekili Ertem, Kaymakam Özyiğit, Belediye Başkanı Dingil ve Kırıkhanspor Kulüp Başkanı İlçin’e bizzat teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here