Prof. Dr. Ertap Akoğlu ve Op. Dr. Nail Erdoğan Gelişim’de

0
13

Gelişim, Hekim Kadrosunu Genişletmeyi Sürdürüyor…
Prof. Dr. Ertap Akoğlu ve Op. Dr. Nail Erdoğan Gelişim’de

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, Baş ve Boyun Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Ertap Akoğlu ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Nail Erdoğan İskenderun Gelişim Hastanesi ailesine katıldı.

İskenderun Gelişim Hastanesi’nde hasta kabulüne başlayan Prof. Dr. Akoğlu, alanında gerçekleştirdiği uygulamalar hakkında bilgilendirmede bulunarak; “Ortakulak iltihapları ve cerrahi tedavisi, biyonik kulak, septoplasti-rinoplasti ameliyatları, baş-boyun cerrahisi, geniz eti ve bademcik ameliyatları, kulak tüpü (ventilasyon tüpü) ameliyatları, vertigo, allerjiler, otoskleroz ve stapedetomi ameliyatı, sinüzitler ve sinüzit ameliyatları işlemlerini İskenderun Gelişim Hastanesi bünyesinde uygulamaya devam edeceğiz” dedi.

Prof. Dr. Ertap Akoğlu Kimdir?

Prof. Dr. Ertap Akoğlu, 1970 yılında Kütahya’da doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1993 yılında mezun oldu ve 1998 yılında aynı üniversitenin KBB Anabilim Dalı’nda ihtisas eğitimini tamamladı. 1999-2000 yılları arasında Eskişehir Hava Hastanesi’nde yedek subay olarak vatani görevini tamamladıktan sonra, Denizli Çivril Devlet Hastanesi’nde 2 yıl KBB uzmanı olarak çalıştı. 2002 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Ata Sökmen Tıp Fakültesi KBB Hastalıkları Anabilim Dalı’na yardımcı doçent unvanı ile kurucu anabilim dalı başkanı olarak atandı. Prof. Dr. Ertap Akoğlu, 2007 yılında doçent, 2014 yılında profesör oldu. İyi düzeyde İngilizce bilen ve çok sayıda uluslararası ve ulusal dergide makalesi yayımlanan Prof. Dr. Ertap Akoğlu, yurtdışında da çeşitli görevlerde bulundu. Mustafa Kemal Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak yürüttüğü görevinin ardından İskenderun Gelişim Hastanesi ve Palmiye Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Gelişim ailesine katılan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Nail Erdoğan ise, alanında uygulamış olduğu tedaviler hakkında yaptığı bilgilendirmede; “Gebelik takibi ve doğum süreci, jinekolojik endoskopi (kapalı ameliyatlar), ürojinekoloji (idrar kaçırma), jinekolojik operasyonlar (kist, miyom, rahim alınma operasyonları) jinekolojik endokrinoloji ve infertilite (çocuk istemi tedavisi) genital estetik cerrahisi, İskenderun Gelişim Hastanesi bünyesinde uygulamaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Op. Dr. Nail Erdoğan Kimdir?

1980 Adana doğumlu Op. Dr. Nail Erdoğan; ilk orta ve lise öğrenimi Adana’da tamamladıktan sonra, 1998-2004 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.

2005-2010 yıllarında Ankara Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim dalında uzmanlık eğitimini tamamlayarak uzman hekim unvanını alan Op. Dr. Nail Erdoğan, 2010-2012 yıllarında Devlet hizmet yükümlülüğü kapsamında Aksaray Ortaköy Devlet Hastanesi’nde uzman hekim ve başhekimlik görevlerinde bulundu.

Hatay Kırıkhan Devlet Hastanesi ve Kırıkhan Özel Bilim Hastanesi olmak üzere 10 yıldan uzun bir süredir Hatay’da görev yapan Op. Dr. Nail Erdoğan, Mayıs ayı itibariyle İskenderun Gelişim Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Uzmanı olarak çalışmasına devam etmektedir. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here