Prestij Kuaför Ukrayna’ya Gidiyor

0
423

prestij kuaför6Uluslar arası Kuaförler Birliği olan Confederasyone Mondialle Coiffure (CMC) tarafından 18-20 Nisan tarihleri arasında Ukrayna’nın başkenti Kiev’de “Yetenekli Kuaför” yarışması düzenlenecek. Değişik birçok ülkeden katılımın olacağı yarışmaya kentimizden Prestij Kuaför ortaklarından ve aynı zamanda CMC Hatay Başkanı olan Gökhan Hamarat da katılacak.

Yarışma hakkında bilgi veren Hamarat, yarışmaya katılacağı eserlerini de sergiledi. Prestij Kuaför olarak bu yarışmaya 4. kez katılacak olan CMC Hatay Başkanı Gökhan Hamarat, “Koboy” ve “Asil Gelin” modelleri ile ülkemizi temsil etmeye hazırlanıyor. Yaptığı eserleri sergileyen Hamarat, bu yarışmaya Antakya’dan Nusret Harnupoğlu ile birlikte ülkemizden toplam 17 kuaförün katılacağını söyledi. Başkan Hamarat, “Prestij Kuaför ailesi olarak ben ve ortağım Fırat Örer, daha önceki yarışmada 2.’lik ve 3.’lük elde ettik. Bu yarışmada da başarı çıtasını daha da yükseltip, kentimize ve ülkemize birincilik getirmeyi hedefliyorum. Yüksek Fantezi ve Gelin Başı modelleri ile katılacağım yarışmada kendimi iddialı görüyorum. Bu yarışmanın biz Prestij Kuaför ailesi olarak ayrı bir gurur verici yanı da vardır. Yarışmaya ayrıca onursal misafir ve bazı kategorilerde de jüri üyesi olarak katılacağım” dedi.

prestij kuaför7

İsveç’teki Kuaförlere Eğitim Vereceğiz!

Prestij Kuaför olarak kentimizi kuaförlük alanında en iyi şekilde uluslar arası alanlarda da tanıtmak amacı içerisinde olduklarının altını çizen Hamarat; “29 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında İsveç’in Başkenti Stockholm’e gidecek olan ortağım Fırat Örer öncülüğünde oluşan ekip, oradaki kuaförlere bayan kuaförlüğünün teknikleri hakkında eğitim verecektir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here