Polatçı; “Adaylarımızı Destekliyoruz, Kazanacağız!”

0
149

turgut polatçı3Ak Parti’nin İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, yerel seçim çalışmaları kapsamında dur durak bilmeden İskenderun’un her köşesini gezerken, aday adaylık sürecinde bu göreve talip olan isimler de kendisine desteklerini kesmiyor.

Ak Parti’nin Belediye Başkanlığı için aday adaylarından olan Harita Mühendisi ve Şehir Plancısı Turgut Polatçı da, partisinin adayı Seyfi Dingil’e desteğinin sürdüğünü ve 30 Mart seçimlerinin ardından İskenderun’da zaferin Ak Parti’nin olacağını söyledi.

Seçim çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü aday adayı olan tüm isimlerinde adaymış gibi çalıştığını vurgulayan Polatçı; “Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Sadullah Ergin ile İskenderun Belediye Başkan Adayımız Sayın Seyfi Dingil’in, 30 Mart’ta yapılacak seçimlerden galip çıkmaları için gece-gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aday Adayı olan tüm isimlerin Seyfi Dingil ile birlikte çalışmalarının sonucunda, İskenderun’da zafer bizim olacaktır. Sayın Sadullah Ergin’in de Büyükşehir Başkanlığını alacağından eminiz. Partimiz bu yarışta İskenderun’da da Hatay’da da başarıyla çıkacaktır” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here