“İskenderun’un Omurgasını Kurduk”

0
99

civelek-osb1Belediye Başkanı Civelek, İskenderun OSB Yönetimini Ziyaret Etti

İskenderun Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi yönetimini ziyaret etti. İskenderun OSB İdare Binasında gerçekleşen ziyarette konukları, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkan Yardımcısı Fatih Keseroğlu, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Kahraman, Osman Gözükara, İskenderun OSB Müdürü Ahmet Dokgöz karşıladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tosyalı; “OSB yönetimi olarak çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyorum. Bu bir hizmet yarışı, umarız hizmette yarış olur. Hizmette yarış olduğu zaman insanlar kazanır, ülke kazanır” dedi.

CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve partililerin de katıldığı ziyarette konuşan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, bilimsel gelişmeye paralel olarak, ileri teknolojinin sanayide ne kadar yaygınlaşırsa ülkenin kalkınmasının da o oranda artacağını söyledi. Hatay’daki toplanan vergilerin dörtte üçünün İskenderun’dan çıktığına dikkat çeken Başkan Civelek; “Bugüne kadar İskenderun’daki firmalarımızın ilk yüze girmesi bizim için övünç kaynağıdır. Bu bizim yüzümüzü ağartıyor” diye konuştu.

civelek-osb2

İskenderun OSB Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tosyalı, bölgemizden ilk yüze 4 firmanın girdiğini belirterek, bunun önemli bir başarı olduğunu söyledi.

Büyükşehir yasasıyla beş beldenin İskenderun’a bağlandığını anımsatan Belediye Başkanı ve CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek; “Buralar artık İskenderun sınırları içinde yer alıyor. Belediye olarak yapabileceğimiz ne varsa yapacağız” dedi. Türkiye’de en önemli sorunlardan birinin enerji sorunu olduğunu belirten Başkan Civelek, cari açığın en büyük parçasının enerjiden kaynaklandığını söyledi.

Enerjiye ihtiyaç olduğunu, ancak çevrenin de mutlaka korunması gerektiğinin altını çizen Belediye Başkanı Civelek; “Yaşanabilir bir çevrenin sürdürülmesi yarınlarımız için zorunludur. Küresel iklim değişiklikleri var. Barajlardaki su seviyeleri yüzde 35’lere düşmüş. Su kaynaklarını korumak, kirliliği önlemek, çevreyi korumak yaşamsal önemdedir” diye konuştu.

Organize Sanayi Bölgesinin güvenliğinin önemli olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Türkiye’de ilk beşe girebilecek itfaiye binası yapıldığını, ekipman, araç gereçle donatıldığını belirterek; “Bu bir güvencedir” dedi.

Altyapıya önem verildiğini belirten Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek; “Beş yılda çağdaş bir belediyecilikte aldığımız yoldan, yaptığımız çalışmalardan, halkımıza verdiğimiz hizmetten dolayı mutluyum. İskenderun’un altyapısını tamamladık, İskenderun’un omurgasını kurduk” şeklinde konuştu. Ziyaret sohbet ortamında sürdü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here