Payasspor’da Mutluluk Şarkıları!

0
86

misli.com 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Payasspor ile Manisaspor, Payas İlçe Stadında karşılaştı. Bir hayli sert ve çekişmeli geçen karşılaşmada ev sahibi Payasspor, Manisaspor’u 2-1 mağlup ederek gruptaki ilk galibiyetine ulaştı.

Batuhan Gültek, İlker Ayten ile İsmail Emre hakem üçlüsünün  yönettiği karşılaşmada, Payas temsilcisinin gollerini 36. dakikada Ekrem Çalışanlar ile 51. dakikada Mert Yavuz atarken, Manisaspor’un golünü de 67. dakikada Burak Keskin attı.

Payasspor’dan Ekrem Çalışanlar ile Manisaspor’dan Burak Keskin, 77. dakikada kırmızı kart gördüler. Alınan bu sonucun ardından Payasspor, puanını 4’e çıkartırken, Manisaspor ise 1 puanda kaldı.

Kulüp Başkanı Mehmet Arslan; “Büyük Moral Oldu!”

Payasspor’un Manisaspor’u 2-1 yenmesi camiasında sevinç yarattı. Mavi-Beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Mehmet Arslan, Manisaspor karşısında alınan galibiyetin moral depoladığını belirterek; “Ligin başından bu yana rakiplerimize oranla güzel futbol sergilememize rağmen şansızlıklar sonucunda galibiyet alamıyorduk.

Manisaspor karşısına haklı bir galibiyet almanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bu tür başarılarımızı diğer karşılaşmalarda da sürdürmeyi arzuluyoruz. Manisaspor karşısına elde ettiğimiz galibiyetten dolayı haklı galibiyetimizin mimarları teknik heyetimizi, futbolcularımızı ve diğer emeği geçenleri kutluyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here