Payasspor, Galibiyet Hasretini 63 Gün Sonra Bitirdi

0
58

misli.com 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcilerinden Payasspor’da aylar sonra yüzler gülmeye başladı. Mavi-Beyazlı ekip Payas İlçe Stadında yapılan karşılaşmada Fatsa Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek, 63 gün sonra galibiyet özlemini bitirdi.

Emre Korkmaz, Çağlar Öztürk ile Hicri Yıldırım’ın yönettiği karşılaşmada ev sahibi Payasspor’un gollerini 31. dakikada Doğukan Ateş, 90+4. dakikada da Berkant Taşkıran attı. Alınan bu sonucun ardında Payasspor puanını 21’e yükseltirken, haftayı yenilgiyle kapatan Fatsa Belediyespor da 24 puanda kaldı.

Başkan Hakan Kayın’ın Gelmesiyle Yüzler Güldü

Girdiği maddi kriz dolayısıyla bir türlü yüzü gülmeyen Payasspor’da Kulüp Başkanlığına iş adamı Hakan Kayın’ın gelmesi ile birlikte, sevinç üstüne sevinç yaşıyor. Mavi-Beyazlılar son olarak 24 Aralık 2020 günü kendi sahasına Belediye Derincespor’u 3-1 mağlup etmiş, aradan geçen 63 günün ardından bugüne kadar galibiyet yüzü görmemişti.

Kulüp Başkanlığına seçilen Hakan Kayın’ın kulübü sahiplenmesi ve yeni teknik ekibin gelmesinin ardından kendi sahasında Fatsa Belediyespor’u 2-0 mağlup eden Mavi-Beyazlı ekip, camiasını da sevince boğdu. Çiçeği burnunda yeni başkan Hakan Kayın, teknik ekip ve tüm futbolcuları elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here