İskenderun FK, Darıca Gençlerbirliği’ne Puan Kaptırdı!

0
134

misli.com 3. Lig 2.Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderun Futbol Kulübü, İskenderun 5 Temmuz Stadında oynanan karşılaşmada Darıca Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalarak, rakibine çok önemli 2 puan kaptırdı.

Yusuf Alper Abalı, Hilmi Göktürk İmamoğlu ve Hidayet Zeybek hakem üçlüsünün yönettiği ve bir hayli çekişmeli geçen karşılaşmada İskenderun Futbol Kulübünden Kadir Bilimlier, Dede Çelik ile Tolga Cevher, Darıca Gençlerbirliğinden ise Selman Sevinç ile Samet Acat sarı kart gördü.

Her iki takımyakaladıkları fırsatları gole çeviremeyince zorlu 90 dakika başladığı gibi golsüz beraberlikle bitti. Turuncu-Mavili ekip geçtiğimiz hafta sonu alınan mağlubiyetin ardından , sahasındaki beraberlikle son iki maçta 5 puan yitirmiş oldu.

Zorlu müsabakayı, İskenderun Futbol Kulübü Başkanı Aziz Yıldız, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ile birlikte izledi. Alınan bu sonucun ardından İskenderun Futbol Kulübü puanını 28’e, rakip Darıca Gençlerbirliği de 34’e çıkarttı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here