Özel Palmiye Hastanesi, Hemşireler Haftası Çerçevesinde Bir Etkinlik Düzenledi

0
764

palmiye hastanesi2Özel Palmiye Hastanesi, Hemşireler Haftası dolayısıyla bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte, Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Seval Kirmit, günün anısına hastanenin başhemşiresine bir plaket takdim etti. Daha sonra pasta kesilerek “Hemşireler Günü” tatlı bir ikram eşliğinde kutlandı.

Etkinlikte konuşan Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Yılmaz Şahutoğlu, hemşirelerin haftasını kutlayarak; “Yoğunluktan dolayı sizlerle çok az şekilde bir araya geliyoruz ama bugünkü manzara beni heyecanlandırdı. Bu kadar dinamik genç bir ekiple olmak mutluluk verici! Emek ve özverilerinizden dolayı hepinize ayrı-ayrı teşekkür ediyoruz. Hemşirelik sağlık sektörünün vazgeçilmez ve kutsal alanlarından bir tanesidir.

palmiye hastanesi3

Tarihsel süreç içerisinde hemşirelik görevi dünyada birçok ülkede ciddi anlamda canlı bir şekilde icra edilen bir meslektir. Hemşirelik tıp mesleğinin en önemli hizmet alanlarından bir tanesi haline geldi. Hekimlerimiz ne kadar kaliteli hizmet yapıyor olursa olsun tedavi sürecini bire bir yapan ve takip eden hemşirelerimizdir. Bu konuda büyük bir emeğiniz söz konusu. Bu emeğinize saygı duyuyor ve teşekkür ediyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here