Özel Palmiye Hastanesi, Farklı Galibiyetlere Devam Ediyor

0
456

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 34. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda yer alan takımlardan Özel Palmiye Hastanesi farklı galibiyetlere devam ediyor.

İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada Özel Palmiye Hastanesi her iki yarıda atılan gollerle Recep Bakıcı Erzin Vetaranlar takımını 5-0 mağlup etti.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Lütfü Batar, M. Sait Güden ile Eyüp Saydam’ın yönettiği müsabakada Özel Palmiye Hastanesi’nin gollerini Yusuf Tokaç (2), Hakan Arslan, İlmeddin Ceylan ile Mesih Akıncı attı.

Karşılaşmada Erzin Vetaranlar takımı kalecisi Aydın Demir ile Özel Palmiye Hastanesinden Kaya Havlioğlu kırmızı kart gördüler.

Eşref Dönmez Biçer Beton: 1-Selim Kurt Karayolları: 1

Turnuvada, Eşref Dönmez Biçer Beton ile Selim Kurt Karayolları, İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yaptıkları karşılaşmada 1-1 berabere kaldılar. Hatay Bölgesi hakemlerinden Erkan Yalçın, Lütfü Batar ile Eyüp Saydam’ın yönettiği karşılaşmada, Biçer Beton’un golünü korner atışından Naci İnan, Karayolları’nın golünü de penaltıdan Mehmet Albayrak attı.