İskenderun Kayraspor Güle Oynaya Şampiyon

0
192

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay 2. Amatör Küme play-off ligi yapılan son karşılaşmalarla tamamlandı. Ligin son haftasında Dörtyol 9 Ocak Stadında yapılan karşılaşmada İskenderun Kayraspor, takipçilerinden İcadiyespor’u 3-0 mağlup etti ve şampiyonluğa uzandı.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Hasan Yüncüoğlu, Murat Yurttaş ile Sergen Gençoğlu’nun yönettiği karşılaşmada İskenderun Kayraspor’un gollerini 38. dakikada Deniz Kapçak, 40. dakikada Emre Nur ile 68. dakikada Yusuf Devecioğlu attı.

Alınan bu sonucun ardından 2. Amatör Küme Play-Off karşılaşmasında grupta 13 puan toplayarak şampiyon oldu. Bünyesinde yetiştirdiği genç ve yetenekli futbolcuları ile tüm dikkatleri üzerine çeken İskenderun Kayraspor, 2018-2019 Futbol Sezonunda Hatay 1. Amatör Kümede mücadele etmeye hak kazandı.

Arsuz İdman Yurdu’nda da Bayram Var

Play-Off liginde mücadele eden bir diğer ekip Arsuz İdman Yurdu ise Uluçınar Spor Tesislerinde yapılan karşılaşmada ev sahibi Arsuz Uluçınar Gençlikspor’u 1-0 yendi. Arsuz İdman Yurdu’nun golünü 90+2. dakikada Fırat Uslu attı. Alınan bu sonucun ardından Arsuz İdman Yurdu, play-off liginde 10 puan toplamasının ardından ligi ikinci tamamlayarak 2018-2019 futbol sezonunda Hatay 1. Amatör Küme’de mücadele etmeye hak kazandı. Kupasını alan Arsuz İdman Yurdu’nda 1. Amatör kümeye çıkmanın sevinci yaşanıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here