Öz Şampiyonların Anadolu Ligi Başarısı!

0
324

tekvando11İskenderun’u ve ilimizi her platformda başarıyla temsil eden Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü, Afyon’da düzenlenen Yıldızlar Anadolu Liginden de başarı ile döndüler. Takım olarak bir üst tura çıkmaya hak kazanan tekvandocuları kutlayan Kulüp Antrenörü Mehmet Korhan, kendilerine destek veren herkese de teşekkür etti.

Geçtiğimiz hafta Afyon’da yapılan Yıldızlar Anadolu Ligine katılan Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü sporcuları, lige damgasını vurdu. Toplam 10 ilden gelen 140 sporcunun yer aldığı ligde, sporcular yarı finale çıkma mücadelesi verdiler. Anadolu Ligine 6 sporcu ile katılan Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübünden 59 kg’da Vildan Emre ile +59 kg’da Derya Albayrak gümüş madalya elde ederken, 29 kg’da Seren Kurtul, 51 kg’da Ceyda Gökyiğit ve 55 kg’da Sıdıka Çetinkaya ise bronz madalya kazandılar. 2 Gümüş 3 Bronz madalya ile toplam 5 madalya kazanan tekvandocularımız, takımı bir üst tura taşıma başarısını gösterdiler.

Elde edilen başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Antrenör Korhan; “Başarının asıl mimarı Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Emrullah Taşkın’dır. Müdürümüz, maddi manevi her zaman yanımızda olmuştur. Kendilerine sporcularım ve tekvando camiası adına teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bir ay gibi kısa bir süre önce İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne atanıp göreve başlayan Sayın Ali Arıkoğlu’na da İskenderun ilçesinde sporun gelişmesi için maddi manevi antrenörlerin yanında olduğundan dolayı camiam adına teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here