Atalar Koleji Öğrencisi Efe Horata’nın Hedefi Milli Takım!

0
372

yüzme-atalar111 Mart 2014’te (yarın) Alanya’da başlayacak olan yüzme yarışmalarına katılacak olan Atalar Koleji’nin şampiyon öğrencisi Efe Horata; “Okulumu ve İskenderun’u en iyi şekilde temsil edeceğim. Tek hedefim Milli Takım” dedi.

16-17 Ocak tarihlerinde ilimizde düzenlenen “Okullar Arası Gençler Yüzme İl Şampiyonası” müsabakalarında 4 dalda birincilik kazanan Atalar Koleji öğrencisi Efe Horata, 11 Mart’ta Alanya’da düzenlenecek olan Türkiye Okullar arası Gençler Yüzme Yarışmalarına katılacak.

Şampiyonaya, Atalar Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Alıcı nezaretinde hazırlanan ve Alanya’daki yarışmalardan da dereceyle döneceğine inandığını belirten Efe Horata, Atalar Koleji’ni ve İskenderun’u en iyi şekilde temsil edeceğini belirtti.

Tek Hedefim Milli Takım!

Alanya’da yapılacak olan yarışmalara çok iyi hazırlandığını anlatan Efe Horata; “Yarışmalara 400 metre serbest, 200 metre serbest, 50 metre kurbağalama ve 50 metre serbest stillerinde katılacağım. Hatay’da yapılan yarışmalarda bu dört stilde birincilik kazanmıştım. Yarışmalara derslerimi de ihmal etmeden hırsla ve azimle çalıştım. Çünkü spordaki başarı, derslerimde de başarıyı getiriyor. Alanya’daki rakiplerim oldukça güçlü ama yine de iyi dereceler alacağıma inanıyorum. Tek hedefim ise, Milli Takıma seçilmek” diye konuştu.

Atalar Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Alıcı ise öğrencisine güvendiğini belirterek; “Efe, okulumuz bünyesinde yetişen, beslenmesine, antrenmanlarına ve derslerine özen gösteren bir öğrencimiz. Disiplinli, saygılı ve başarılı bir arkadaşımızdır. Katılacağı tüm yarışmalarda kendisine inanıyoruz ve güveniyoruz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here