Osmaniye OSB’den Vali Oduncu’ya Plaket

0
76

osmaniye osb3Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi (OOSB) Yönetimi, Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu’ya plaket takdim etti. OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şerif Tosyalı, Vali Oduncu’nun OSB’ye anlamlı katkılar sunduğunu belirtti.

Konu hakkında kısa bir bilgilendirme yapan Osmaniye OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şerif Tosyalı; “Osmaniye Organize Sanayi Bölgemizde bulunan birbirinden değerli sanayicilerimiz, yatırımcılarımız ve yönetim kurulumuz adına; çok kısa süre çalışma imkânı bulmuş olsak da Organize Sanayi Bölgemizin gelişmesinde, ilimizde üretilen sanayi ürünlerinin daha iyi şartlarda üretimi ve transferi konularında sundukları anlamlı katkılardan dolayı, Sayın Dr. Mehmet Oduncu valimize teşekkürü bir borç biliyorum. Sayın Valimize, mesleki ve hususi hayatında başarı ve mutluluklarının, ailesi ve sevenleriyle birlikte daimi olmasını temenni ediyorum” dedi.

Konuşmasının ardından Osmaniye OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şerif Tosyalı, Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu’ya plaketini takdim etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here