Osmaniye Belediye Başkanı Kara’dan İsdemir İşçisine Destek!

0
199

çelik-iş osmaniye1İskenderun Demir Çelik Fabrikasında, işçi işveren arasında yapılan toplu sözleşmeden sonuç çıkmayınca 15 Temmuz’da greve çıkan İsdemir işçilerine Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’dan da destek geldi.

Çelik-İş İskenderun Şubesini ziyaret ederek Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül ve ilçe yönetimi ile görüşen Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu ve Osmaniye MHP Merkez İlçe Başkanı Ali Fuat Kardaş, greve açık destek verdiklerini vurguladılar.

çelik-iş osmaniye2

İsdemir işçilerinin 15 Temmuz günü başlatmış olduklarını grevi desteklerini açıkça ifade eden Belediye Başkanı Kara; “Grev günü işçilerin yanında olmayı arzu ederdik. Fakat geç bilgilendirilmemden ötürü katılamadım. Ama şunu yürekten söylemek isterim ki, İsdemir işçilerinin bu haklı mücadelelerinin her zaman için yanındayım. Osmaniye halkı da bu greve destek vermektedir” dedi. Bu haklı işçi hareketinin her zaman için yanında olduklarının altını çizen MHP İl Başkanı Kuyulu ve İlçe Merkez Başkanı Kardaş, grev boyunca üzerlerine düşen herhangi bir görev var ise yapmaya hazır olduklarının altını çizdiler.

Gerçekleştirilen bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül; “Toplu iş görüşmelerinde gönül isterdi ki masa başında anlaşmaya varalım. Her zaman için uzlaşma masasında kaçan taraf işveren oldu. Biz sadece daha önceki yıllarda bize verilen sözlerin yerine getirilmesini istiyoruz” dedi ve desteklerinde dolayı da gelen konuklara teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here