Önlenemez Yükseliş Sürüyor!

0
300

hayri yüksel1Belen’de CHP Rüzgârı Daha Sert Esmeye Başladı

Belen’in tek haber portalı BelenHaber.com, “2014’te Belen Belediye Başkanı Kim Olsun?” başlığı altında bir anket düzenleyerek 2014’teki yerel seçimler öncesinde ilçenin nabzını tutuyor. BelenHaber.com’un anketinde ise CHP’den aday olması beklenen Hayri Yüksel, diğer isimlere göre ilçede oldukça ilgi görüyor.

BelenHaber.com’un anketinde Hayri Yüksel’in yanı sıra, mevcut başkan MHP’li Cemil Yılmazlar, Ak Partiden ise Mehmet Yücelen, Adnan Vurucu, Bekir İncecik ve İbrahim Yalman’ın isimleri geçiyor.

Belen halkının ve ülke genelindeki tüm Belenlilerin oy verebildiği ankette; 16 Temmuz 2013 tarihi (dün) itibariyle CHP’den aday olması beklenen ve Belen halkının da büyük teveccühünü gören idareci Hayri Yüksel, toplamda 208 oy alarak %42’lik oranla listenin başında yer alıyor.

CHP’li Yüksel’i 201 oy ve %30’luk oranla mevcut başkan Cemil Yılmazlar, 75 oy ve %11’lik oranla Mehmet Yücelen ile 53 oy ve %8’lik oranla Adnan Vurucu takip ediyor. Bekir İncecik’in %4 oranla 30, İbrahim Yalman’ın da %4 oranla 28 oyu var.

Bu anket sonucuna göre, ilçede daha önce de başkan adayı olan Hayri Yüksel, Belen’de Belediye Başkanı görülmesi istenen ilk isimlerden oluyor. Kamuoyunda, Yüksel’in ilçede yükselen değer olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) için yeni bir ivme olacağı, CHP’nin de Yüksel ile birlikte yükselişini sürdüreceği belirtiliyor.

2014’te Belen Belediye Başkanı Kim Olsun? Anketindeki Son Durum;

Hayri Yüksel: %42 | 280 Oy

Cemil Yılmazlar: %30 | 201 Oy

Mehmet Yücelen: %11 | 75 Oy

Adnan Vurucu: %8 | 53 Oy

Bekir İncecik: %4 | 30 Oy

İbrahim Yalman: %4 | 28 Oy

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here