Culha; “Mart 2014 Seçimleri CHP’nin Zaferi Olacaktır!”

0
101

nazım culha2CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Nazım Culha; “Mart 2014 Seçimleri CHP’nin Zaferi Olacaktır!”

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) İskenderun Temsilcilik Başkanı Nazım Culha, Arsuz Belediye Başkanlığına CHP’den aday adayı olacağını duyurdu. Aday adaylığı konusunda önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklama yapacağını dile getiren Culha, aday adayı olmasıyla ilgili; “Ben Arsuz’un evladıyım! Bu coğrafyayı karış-karış bilen bir insanım. Arsuz’u da iyi yöneteceğime inanıyorum” dedi.

Arsuz’un, hem Hatay açısından hem de Türkiye açısından önemine değinen Culha, Hatay’ın Büyükşehir olmasından sonra Arsuz’un etkisinin arttığını ve yüz ölçümü bakımından Hatay’ın en büyük ilçesi, Türkiye’nin ise ikinci büyük ilçesi olacağını söyledi. Culha; “Arsuz Belediyesi Aday adaylığı için karar verdik, çalışmalara başladık. Yakında basına bu konu hakkında açıklama yapacağız. Bölgede tanındığımız için çok ciddi teklifler aldık ve bunu değerlendirdik. Ben Arsuz’un evladıyım ve 10 yıldır Elektrik Odası başkanıyım. O coğrafyayı karış-karış bilen bir insanım ve bu sayede Arsuz’u iyi yöneteceğime inanıyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Arsuz Ekonomisine Katkıda Bulunacağız!

Arsuz Belediye Başkanı olması halinde, nasıl bir politika sergileyeceği hakkında da bilgiler veren Nazım Culha; “Ortada bakir bir yer var. O alanı en iyi şekilde planlayacağız. Hedefimiz Arsuz’un daha çağdaş, daha ileri, daha modern ve yaşanılır bir ilçe olmasıdır. Arsuz da bacasız sanayiyi ön planda tutup bu doğrultuda çalışmalar yapacağız. Sanayileşmeye asla izin vermeyeceğiz. Turizme yönelik yapılacak yatırımlarla istihdam sorununu ortadan kaldırıp, Arsuz ekonomisine katkıda bulunacağız. Yerli ve yenilenebilir enerjiyi ön planda tutup çevreyi kirletecek sanayileşmeden kaçınacağız. Çevreye ve doğaya saygılı bir yönetim anlayışını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

CHP Aday Adaylarını Seçerken Tamamen Objektif!

Seçimlerde Arsuz, İskenderun ve Hatay’ı almak için çalışacaklarını da sözlerine ekleyen Culha; “Aday belirleme sürecinde partimiz aday adaylardan birini görevlendirecek. Görevlendirilecek olan ben de olsam başkası da olsa fark etmez. Benim seçilmemem halinde gelen arkadaşın yanında olup, kendi birikimimle yardımcı olmaya çalışacağım. Arsuz sosyal demokrat yoğunluklu bir yer fakat seçimlerin çantada keklik olduğunu düşünmüyorum. Arsuz gibi İskenderun ve Büyükşehir Belediyesini almak için çalışacağız ve alacağımıza da inanıyorum. Hatay Büyükşehir Belediyesini almak için de ilçelerimizde maksimum oyu almalıyız. Ümit ediyorum ki Mart 2014 seçimleri CHP’nin zaferi olacaktır!” diye konuştu. Haber: Bilge Ülke Güzel

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here