Nihat Matkap’tan Vali’ye Ziyaret!

0
93

matkap-vali ziyaret1Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap,  CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Ramiz Parlar ile birlikte Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Vali Lekesiz, demokrasinin bu seçimlerde daha güçlü çıkmasını temenni ettiğini kaydetti.

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap’ı makamında kabul etti. Gerçekleşen ziyarette konuşan Genel Başkan Yardımcısı Matkap, kabulünden dolayı Vali Lekesiz’e teşekkür ederek, bir süre sohbet etti. Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Ramiz Parlar da, ilimizde yüzyıllardır devam eden barış, kardeşlik ve hoşgörü ikliminin devam etmesine katkı sunan ilimizin tüm dinamiklerine teşekkür etti.

matkap-vali ziyaret2

Hatay Valisi Lekesiz ise, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, her mesleğin kendine göre güzel yönleri olduğunu, demokrasilerin ayrılmaz bir parçası olan siyaset kurumunun da halka hizmet etmek anlamında önem taşıdığını söyledi. Lekesiz, Mart 2014 yerel seçimlerinin, ülkemiz genelinde demokratik şölen havasında gerçekleşmesini, demokrasinin bu seçimlerde daha güçlü çıkmasını temenni ettiğini de sözlerine ekledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here