Nefesler Tutuldu, Heyecan Artıyor!

0
123

TFF 1. Lig ve Spor Toto 3. Ligdeki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Programa göre 1. Lig temsilcimiz Lider Hatayspor, ligde oldukça zorlu bir maça çıkacak. Bordo-Beyazlılar en yakın takipçisi Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u sahasında konuk edecek. 3. Lig temsilcilerimizden Erzinspor, Yomraspor’u konuk edecek, Payasspor ise Büyükçekmece Tepecikspor deplasmanında puan mücadelesi yapacak.

TFF 1. Ligi bu hafta sonu çok önemli bir maça sahne olacak. Grupta 49 puanla lider bulunan ilimiz temsilcisi Hatayspor, en yakın takipçisi olan 45 puanlı Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u ağırlayacak.

Bordo-Beyazlılar 26. hafta müsabakasında oynayacağı Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının hazırlıklarını hafta boyunca Teknik Direktör Mehmet Altıparmak önderliğinde sürdürdü. Hatayspor’da teknik heyet, zorlu maçı kazanıp rakipleriyle aralarındaki puan farkını artırarak şampiyonluk yarışında avantaj kazanmayı hedefliyor.

Bir dönem Erzurum temsilcisinin başında büyük başarılar yakalayan ve takımı Süper Lige taşıyan Mehmet Altıparmak, bu kez Hatayspor’un başında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a rakip olacak.

İlimizin 3. Lig temsilcilerinden Erzinspor da bu hafta oldukça önemli bir maça çıkacak. Grubunda 28 puanla 13. sırada bulunan Turuncu-Beyazlı ekip, 27 puanla 16. sırada bulunan ve küme düşmemek için çaba sarf eden Yomraspor’u konuk edecek.

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla yukarılara doğru tırmanmaya başlayan Payasspor ise Büyükçekmece Tepecikspor deplasmanında puan mücadelesi yapacak. Mavi-Beyazlı Payas ekibi topladığı 25 puanla 11. sırada bulunuyor. Haftanın programı şöyle olacak: >>>>

Hatayspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor
7 Mart 2020 Cumartesi Saat: 14.00
Antakya Atatürk Stadı
Bahattin Şimşek, Candaş Elbil, Kamil Çetin

Erzinspor A.Ş.-Yomraspor
8 Mart 2020 Pazar Saat: 14.30
Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadı
Burak Güner, Hacı Mehmet Ekmekyermez, Harun Terin

Büyükçekmece Tepecikspor A.Ş.-Payasspor
8 Mart 2020 Pazar Saat: 14.30
Tepecik Şenol Güneş Stadı
Ömer Kocabey, Enes Biroğlu, Mustafa Kırbaş
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here