Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulu Tedbiri Elden Bırakmıyor

0
486

Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulu, pandemi sürecinde tedbiri elden bırakmıyor. Okul girişinde ateşleri ölçülen ve elleri dezenfekte edilen öğrenciler, ayrıca ‘1,5 metre mesafe’ kuralına uyularak okul içerisine alınıyor.

Sıralarda yine mesafeli ve tek-tek oturan öğrenciler, teneffüslerde de takip edilerek sosyal mesafeye uyumalarına özen gösteriliyor. Öğrenciler, Okul Müdürü Mehmet Çörtük ve öğretmenler tarafından da sürekli kontrol ediliyor.

Kurallara örnek gösterilecek seviyede uyan Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulunda, öğrencilerin temassız, sosyal mesafeli oyunlarla kaliteli vakit geçirmeleri de sağlanıyor.

Hem okul girişinde, hem de koridor girişleri ile çıkışlarında ve tüm sınıflarda dezenfektan bulunurken, sınıfların içinde ayrıca maskede bulunduruluyor.

Okulda, öğrenci sayısına yetecek kadar lavabo ve tuvalet bulunurken, bu lavabo ve tuvaletlerin temizliğine de ayrıca büyük önem gösteriliyor. Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulu öğrencilerinin velileri de gönül rahatlığıyla çocuklarını okula gönderiyor. (Haber: Helga TEBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here