Murat Kurt; “İhtiyacımız Olanı Aldık!”

0
96

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor’un Teknik Direktörü Murat Kurt Reyhanlıspor karşılaşmasının ardından teşekkür mesajı yayınladı. Aynı ilin iki güzide takımının karşılaşmasında sadece futbolun konuşulduğu, centilmence bir mücadeleyi geride bıraktıklarına işaret eden Kurt, futbolcularını da mücadelelerinden ötürü kutladı.

İhtiyaçları olan 3 puanı aldıkları için sevinçli olduklarını da kaydeden Kurt; “Reyhanlıspor’un çok koşan dinamik, kaliteli bir takım olduğunu biliyorduk. Bizde hafta içi çok iyi çalışarak maça iyi hazırlandık. Bunu da sahaya yansıtınca ihtiyacımız olan 3 puanı aldık. Futbolcularıma maçta göstermiş oldukları özveri, kazanma arzusu ve mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Reyhanlıspor camiasına da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.

Tosyalı’ya, Yönetime ve Taraftara Teşekkür

Her zaman yanımızda olan ilk günden beri desteğini İskenderunspor’dan esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Fatih Tosyalı’ya ve yönetim kurulumuza ayrıca her koşulda bu takımı yalnız bırakmayıp bizlere destek olan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Reyhanlıspor maçı bizim için artık geride kaldı. Önümüze bakıyoruz, Pozantıspor maçı için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

Galibiyet Sevincini Taraftarları ile Kutladı

5 Temmuz İskenderunspor’’un kendi saha ve seyircisi önünde Reyhanlıspor karşısında aldığı galibiyet Turuncu-Mavili camiada büyük sevinçle yaşattı. Cefakar taraftarlar, maçın başından sonuna kadar takımlarına yoğun destek verirken, karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından İskenderunsporlu futbolcular da galibiyet sevincini taraftarlarla birlikte doyasıya kutladılar.

Genç Hocanın Mutluluğu Görülmeye Değerdi

İskenderunspor’un futbolcuları, attıkları gollerin ardından Teknik Direktör Murat Kurt’un yanına gelerek gol sevincine ortak oldular. Kulüp yönetimi tarafından, ligin ikinci devresinde Teknik Direktörlüğe getirilen ve takımın başında çıktığı karşılaşmalardan sahadan galibiyetle ayrılan genç spor adamı Murat Kurt’un, bu mutluluğu görülmeye değerdi.

Seyfettin Özer ve Ali Tunç Bayır’a Sevgi Seli

Reyhanlıspor karşısında alınan galibiyetin ardından Turuncu-Mavili taraftarlar, İskenderunspor’un kalecisi Seyfettin Özer’i tribünlere çağırarak büyük sevgi gösterilerinde bulundular.

Öte yandan, Reyhanlıspor’’un elde ettiği başarılarda imzası bulunan Ali Tunç Bayır’a da karşılaşma öncesinde 5 Temmuz İskenderunspor’lu Ali Yıldırım yanına kadar giderek sevgisini gösterdi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here