“Mükelleflerimize En İyi Hizmeti Sunmanın Gayreti İçerisindeyiz”

0
61

Muhasebeciler Odası’ndan İTSO Yönetimine Ziyaret

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Alaaddin Özbülbül ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’na nezaket ziyaretinde bulundular.

Muhasebeciler haftası dolayısıyla protokol ve sivil toplum kuruluş temsilcilerini ziyaret eden İskenderun SMMMO yönetimi İTSO yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek şehrin ekonomik ve güncel konuları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanvekili Bülent Seküçoğlu, Muhasebecilerin esnafla devlet arasında köprü vazifesi gördüğünü belirterek, vergilerin toplanması ve ödenmesi noktasında yoğun çaba sarf ettiklerini vurguladı.

SMMMO Başkanı Alaaddin Özbülbül ise Hatay’ın vergi yükünü İskenderun’un çektiğini belirterek; “İskenderun ekonomik anlamda bölgemizin lokomotifi durumunda. Geçtiğimiz günlerde Antakya merkezde düzenlenen vergi rekortmenleri ödül töreninde İskenderunlu firmaların en önde olmaları ise bizleri dolayısıyla memnun etmiştir. Bizler Muhasebeciler Odası olarak her zaman mükelleflerimize en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde oluyoruz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here