Engin Vayısoğlu’na Teşekkür Ziyareti

0
102

Namık Kemal İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Yönetimi, İskenderun Ticaret Borsasına teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.

İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’nun eğitime yaptığı katkılardan dolayı kendisine teşekkür etmek için ziyaret ettiklerini dile getiren Okul Aile birliği Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Karpuz, “Engin bey’in bizlere sunmuş olduğu katkılar için teşekkür etmek istedik. Geçen yıl Engin Bey’in, okulumuza yapmış olduğu yardımın açılışını yaparken gözlerinde okuduğumuz o mutluluğu, hazzı, memnuniyeti kendisine tekrar yaşatmak istedik. Engin Bey katkılarını esirgemeyeceğini, beyan ettiler bize. Biz de kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yapılan ziyaretten dolayı oldukça mutlu olduğunu dile getiren İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, “Bugünkü konuklarımız İskenderun Namık Kemal İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği oldu. Geçen yıl oraya bir sınıf yaptırmıştık. O sınıfı İskenderun Ticaret Borsası olarak yeniledik, öğrencilerimize bağışladık. Sağ olsunlar ara ara Okul Aile Birliği beni ziyarete gelir. Bugün de beni ziyarete geldi ve bazı talepleri oldu. Bizler bu yıl eğitim öğretimdeki yardımlarımızı durdurduk. Ancak önümüzdeki aylarda inşallah kaldığımız yerden yardımlarımıza devam edeceğiz. Yaptığımız her şey çocuklarımız için. İnşallah eğitime yapılan her yardım ülkemizin kalkınmasında önemli rol oynayacaktır” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here