MKÜ Rektöründen İMEAK Deniz Ticaret Odasını ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

0
44

mkü-dto ziyaretMustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesini ziyaret etti.

Kongrenin ardından İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanlığına tekrar seçilen Bülent Kavsak’ı ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder yeni dönemde denizcilik alanındaki konularda karşılıklı fikir alış verişinde bulundu. Rektör Güder; “Yeni dönemde size başarılar diliyorum. Çalışmalarınızda üniversite olarak yapabileceğimiz her türlü katkıyı desteği sunacağımızı bildirmek üzere sizleri ziyaret etmek istedik. Bu dönemde de yakın ve sıkı işbirliğimizin devam edeceğini ve çalışmalarımızın beraberce süreceğini temenni ediyorum” diye konuştu.

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanı Bülent Kavsak da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Yeni bir seçim geçirdik. Bu görevi 4 yıl daha üslendik. Deniz Ticaret odamızı bu dönemde daha aktif olmayı planlıyoruz. Bu Arap baharı ekonomimizi negatif yönde etkiledi. İnşallah bu bahar kışa dönüşmez. Bu nedenle bölgemiz hassas durumda buradaki yatırımlarımızı baya etkiledi. Bizlerin bu yeni dönemde denizcilikle ilgili projelerimiz var. Bu projelerimiz hayata geçirmek istiyoruz” diye konuştu.

Sohbet ortamında geçen ziyarette Rektör Güder, üniversite olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here