Demir Çelik Anaokulunda Yılsonu Gösterisi

0
115

demir çelik anaokulu1Demir Çelik Anaokulu, yılsonu gösterileriyle göz doldurdu. Yıl sonu etkinliğinde öncelikle minik ellerin yaptığı serginin açılışı vardı. Açılışa İskenderun ilçe Milli Eğitim müdürü Muharrem Keleşoğlu ve Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman ve çok sayıda veliler ve davetliler katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Ahmet Serhat Beydilli; “Zamanın nasıl gelip geçtiğini anlayamadık. Çocuklarla ılık bir sonbaharda tanıştık, onları tıpkı bir fidan gibi büyütüp serpilmelerini gördük. Onları izlemek, onlarla zaman geçirmek kimi zaman zor oldu kimi zamansa muhteşemdi. Şimdi ayrılık zamanı bu limandan büyük denizlere açılacaklar ve gelecekte çok iyi yerlere gelecekler ben inanıyorum buna. Emeği geçen tüm öğretmenler ve görevli arkadaşlara da tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

demir çelik anaokulu2

İlçe Milli Eğitim müdürü Muharrem Keleşoğlu ise; Anasınıflarının ne kadar gerekli ve yararlı olduğunu bir kez daha gördüklerine vurgu yaptı. Anasınıflarına gidenlerle gitmeyenler arasında uçurum olduğunu belirten Keleşoğlu, mutlaka çocukların anasınıflarına gitmesi gerektiğini söyledi.

Gösteriler başladığında anneler ve babalara yönelik şiirler, konuşmalar anne babaların duygusal anlar yaşamasını sağladı. Kafkas, Karadeniz, Burdur, Silifke yöreleri oyunları, skeçler, kına gecesi canlandırması, Anadolu ateşi ve efelerin yer aldığı yılsonu şenlikleri izleyenleri hayran bıraktı. Gösterilerin finalinde öğrenciler onuncu yıl marşını hep birlikte söylediler, veliler ve öğretmenler onları ayakta alkışladılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here