Minik Yumruklar Boy Gösterecek!

0
130

boks-minik1Hatay Boks İl Temsilcisi Nuri Erdener, Hatay’ın geleceği olan minik boksörlerin Bolu ve Sakarya illerinde yapılacak olan Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasına katılacaklarını belirtti. Erdener, ilimizin Bolu’da yapılacak olan Üst Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında 2 antrenör ile 7 sporcu, Sakarya’da yapılacak olan Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında da 1 antrenör ve 2 sporcu ile temsil edileceğini kaydetti.

Hatay Boks İl Temsilcisi Nuri Erdener, Haziran ayında yapılacak olan Alt ve Üst Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında ilimizi temsil edecek antrenör ve sporcularımıza başarılar dileklerini de sözlerine ekledi.

14-21 Haziran 2014 tarihleri arasında Bolu ilinde yapılacak olan “Üst Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası”nda Hatay ilini temsil edecek olan antrenör ve sporcu listesi şu isimlerden oluştu: Antrenörler: Bereket Kısaoğlu, Sezer Gümüş, Sporcular: 43 kg. Ali Ördek, 48 kg. Muhammed Kısaoğlu, 62 kg. Yusuf Kızıldağ, 72 kg. Deniz Renda, 59 kg. Mert Can Kunt, 76 kg. Doğan Yusuf Karabiber, 37 kg. Sedat Miçoğulları.

21-27 Haziran 2014 tarihleri arasında Sakarya ilinde yapılacak olan “Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası”nda Hatay İlini temsil edecek olan antrenör ve sporcular iste şöyle olacak: Antrenör: Bereket Kısaoğlu, Sporcular: 31 kg. Samet Aklaya, 43 kg. Barış Ördek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here