Hatayspor, Play-Off Yarı Final İlk Maçında Göztepe’yi Ağırlıyor

0
96

hatayspor4Kalpler Bordo-Beyaz Atacak!

Spor Toto 2. Lig play-off mücadelesinde yarı finale kalan temsilcimiz Hatayspor, bugün Antakya Atatürk Stadında Göztepe A.Ş. ile karşılaşacak. Hataylı sporseverler, zorlu karşılaşma öncesi Bordo-Beyazlı renklerin etrafında kenetlenirken, karşılaşmaya gidebilen statta, gidemeyen ise gönülden takıma destek verecek.

Temsilcimiz Hatayspor, PTT 1. Lig yolunda play-off mücadelelerinde Yeni Malatyaspor’u devirerek yarı finale yükselirken, rakibi Göztepe A.Ş.’de Kartalspor’u devirerek yarı final bileti aldı. Takım olarak bugünkü maçta galibiyete kilitlenen Hatayspor’lu futbolcular, bu maçta iyi bir averaj elde edip, karşılaşmanın rövanşında da İzmir’de adını finale yazdırmak istiyor.

Yıllardır 1. lig özlemi ve coşkusu içerisinde olan ilimize bu coşkuyu yaşatmakta kararlı olduklarını dile getiren Hatayspor Kulüp Başkanı Jan Baram; “Bu hedefimize taraftarlarımızın desteği ile gidebiliriz. Arzuladığımız hedefimize ulaşmak için önümüzde üç maç kaldı. O nedenle bugünkü karşılaşmada taraftarlarımızı sahadaki yerlerini alıp, takımlarını desteklemelerini bekliyoruz. Bu maçta iyi bir averaj yakalarsak, İzmir’de finale çıkmamamız için önümüzde hiçbir engel olmaz” dedi.

Hatayspor, bu sezon ligde rakibi Gözetepe ile iki kez karşılaştı. İlk maçı ligin beşinci haftasında oynayan Hatayspor, deplasmanda Göztepe ile 0-0 berabere kaldı. Ligin 22. haftasında ise rakibi ile evinde karşılaşan Hatayspor, karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrılmıştı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here