Zeynep Deniz Şahutoğlu Turnuvası Galipleri Kupalarını Aldı

0
31

Zeynep-Deniz Şahutoğlu 8-9-10 Yaş “Hafta Sonu Tenis Turnuvası” sona ererken, dereceye giren sporculara kupaları da törenle teslim edildi. Ödül törenine Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün ve çok sayıda sivil toplum kuruluş temsilcileri ile aileler katıldı.

Yurt genelinden birçok ilden katılımla MD Tenis Academy’de çok çekişmeli karşılamalarla gerçekleştirilen ‘Zeynep-Deniz Şahutoğlu Tenis Turnuvası’nın birincisi sona erdi.

Nardüzü’nde bulunan Zeynep-Deniz Şahutoğlu Spor Tesisleri MD Tenis Academy kortlarında düzenlenen turnuvada 8-9-10 yaş grubu tenisçiler heyecan dolu maçlar çıkartarak, izleyenlere seyri keyifli karşılaşmalar izletti.

53 sporcunun eşleşerek gerçekleştirilen maçların sonucunda dereceye girenler için düzenlenen ödül törenine Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün ve çok sayıda sivil toplum kuruluş temsilcileri ile aileler katıldı.

Kupa töreninde konuşan Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, geleceğin sporcularının, düzenlenen bu turnuvada gösterdikleri başarıdan mutlu olduklarını ifade ederek; “Bu organizasyonu düzenleyen ve gerçekleştiren tüm ekibe teşekkür ediyorum” dedi.

Turnuvanın düzenlenmesinde büyük emekleri olan, Zeynep ve Deniz Şahutoğlu’nun babaları Dr. Yılmaz Şahutoğlu ise bölge adına oldukça önemli bir tenis turnuvasına ev sahipliği yapmanın onurunu yaşadıklarını ifade ederek; “Çocuklarımızın burada spor yapmaları böylesi güzel bir turnuvada yer almaları onlar ve bizler adına çok sevindirici” diye konuştu.

MD Tenis Academy de gerçekleştirilen törende ilk üçe giren sporculara madalya ve kupaları takdim edildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here