Minik Kaymakam Kendinden Emin Konuştu

0
556

koltuk-kaymakam1“Görev ve Sorumluluğumuzu Biliyoruz”

Her yıl gerçekleşen 23 Nisan ritüeli bu yıl da bozulmadı. İskenderun Kaymakamlığı makamına oturan 4. sınıf öğrencisi Defne Toktay, hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı ve güçlü Türkiye için çalışacaklarını ifade etti.

Emel Akçay İlkokulu 4. sınıf öğrencileri Defne Toktay, Ahsen Ayar ve Yusuf Tahir Bayrakçı, Okul Müdürü Selahattin Varan ve Müdür Yardımcısı Seher Baysal refakatinde İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret etti. Ziyarete İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven de katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette, Kaymakam Özyiğit makamını bir süreliğine öğrenci Defne Toktay’a emanet etti.

koltuk-kaymakam2

Kaymakamlık makamına geçen Toktay kısa bir konuşma yaptı. Mustafa Kemal Atatürk’ün bu günü çocuklara armağan etmesinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Toktay; “Atamız, biz çocukları ülkenin her şeyi olarak görüyordu. Konuşmalarında bize verdiği değeri her zaman ifade etmiştir. Bizde görev ve sorumluluğumuzu biliyoruz. Bunun için güçlü bir ülke olmamız gerektiğini biliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz, çalışacağız. Dünya çocuklarına armağan edilen tek bayram özelliğini taşıyan 23 Nisan’ın, dünya çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini dileyerek Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum” dedi.

koltuk-kaymakam3

Görevi minik Defne’ye emanet eden Kaymakam Hasan Özyiğit de, çocukların iyi eğitim görmesinin ülkemizin geleceği açısından büyük önem arz ettiğini ifade ederek, bunun için çaba harcadıklarını kaydetti. Bilgiye ulaşmanın artık çok kolay olduğunu belirten Kaymakam Özyiğit, çocuklardan araştırmalarını ve çok çalışmalarını isteyerek; “Sizlere güveniyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here