Matkap’tan, Çelik İşçisine Destek Ziyareti

0
99

nihat matkap1CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, grevlerini sürdüren İsdemir çalışanlarına desteklerini belirtmek adına, İsdemir İsmail Akçakmak Kapısındaki Çelik-İş grev çadırını ziyaret etti. Matkap; “Sizlere sunduğumuz destek, önce insan olmanın gereğidir” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Matkap’a, bu ziyareti sırasında CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP’nin İskenderun, Payas ve Dörtyol ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Gelen konukları Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, Genel Mali Sekreteri Bayram Altun, İskenderun Şube Başkanı Metin Önde, İskenderun şube yöneticileri ve grevdeki bazı çelik işçileri karşıladı.

CHP olarak her zaman yanlarında olduklarını göstermek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyleyen Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu; “Emek en yüce değerdir, dolayısıyla emekçinin hak ettiği ücret verilmelidir” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Matkap ise Çelik-İş’e ülke genelinde desteğin sürdüğüne vurgu yaparak; “Bu destek neticesi başarıya ulaşacağınıza inanıyorum. Greviniz ekonomik ve sosyal yönlerden başka iş güvenliği, iş huzuru içinde gerçekleştiriliyor. Sizlere sunduğumuz destek önce insan olmanın gereğidir” derken, desteklerinin sürdüreceğini de sözlerine ekledi.

CHP Genel Başkanı Matkap ve beraberindekilerin desteklerinden dolayı teşekkür eden Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Gül de gerek CHP’nin, gerekse diğer siyasi partilerle, sivil toplum örgütlerinin, bölge belediye başkanlarının desteklerinden dolayı mutlu olduklarını ifade edip, ziyaret ve moral desteğine teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here