Ligin İlk Yarısını 3’cü Sırada Tamamladık!

0
18

İskenderunspor Uşak Deplasmanından Galibiyetle Döndü: 3-1

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta zirveye oynayan takımlar arasında yer alan temsilcimiz İskenderunspor, geçtiğimiz hafta sonunda Uşak deplasmanından 3-1 galibiyetle döndü ve ilk devre maçlarını galibiyetle kapattı.

Uşak 1 Eylül Stadında oynanan, Levent Gümüşdere, Cankut Gönenç ile Oğuzhan Yiğit Karpuz’un yönettiği karşılaşmada Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor’un gollerini 45+1 dakikada Okan Dernek, 58. dakikada Yasin Abdioğlu, 68. dakikada da penaltıdan Enes Soy attı. Ev sahibi Uşakspor’un tek golünü ise 54. dakikada Muzaffer Kahriman kaydetti.

Temsilcimiz İskenderunspor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 37’ye çıkarttı ve ligin ilk devresini üçüncü sırada tamamladı. 2. Lig Kırmızı Grupta ilk devreyi zirvede tamamlayan takım ise Bucaspor 1928 oldu. Buca temsilcisi 41 puanla grup lideri olurken, ikinci sırada ise yine 41 puanı bulunan Kocaelispor yer aldı.

19 haftalık periyodun sonunda ilk yarısı biten ligin ikinci devresi ise yaklaşık bir aylık aranın ardından 15 Ocak’ta başlayacak. Turuncu-Mavili ekibimiz, 15 Ocak Pazar günü ikinci devrenin ilk maçında Baynet İnşaat Balıkesirspor deplasmanında olacak. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here