Kurban Bayramında Şehit ve Gazi Aileleri Unutulmadı

0
78

Kurban Bayramında şehit ve gazi aileleri de unutulmadı. Kent protokolü, şehit ve gazi ailelerini evlerinde ziyaret ederek bayramların kutladı.

Ziyaretlere, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Deniz Üs Komutanı ve Garnizon Komutan Vekili Tuğamiral Fuat Gedik, İlçe Jandarma Komutanı Kd. Yüzbaşı Ferit Gül, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Emniyet Müdür Vekili Hasan Gün ve İlçe Müftüsü Osman Şekerci katılım gösterdi.

Şehit P. Uzm. Onbaşı Kürşad Can’ın ailesi, Hakkari’de vatani görevi sırasında gazilik mertebesine erişen İbrahim Savran ve ailesini ziyaret eden Kaymakam Yönden ve beraberindekiler, aziz şehidimizin elleri öpülesi aile büyükleri ile yakından ilgilenirken, Yönden, herhangi bir istek ya da ihtiyaçları olup olmadığı yönünde hasbihal ettiler.

Kaymakam Yönden Hane Ziyaretlerinde Bulundu

İlçemiz Kaymakamı İskender Yönden daha sonra Kurban Bayramı münasebetiyle ilçemizde bazı hanelere bayram ziyaretinde bulundu.

Buluttepe Mahallesi sakini Mehmet Temel, Kocatepe Mahallesi sakinlerinden Cuma Ali Sünnetçioğlu, Kocatepe Mahallesi sakini Bayçerkez Keser, Gültepe Mahallesi sakinlerinden İnci Özdemir, Gültepe Mahallesi sakini Seyfeddin Kaya’yı hanelerinde ziyaret eden Kaymakam Yönden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gönderilen hediye paketini hane halkına takdim ederek, bayramlarını kutladı. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here